-

‎''Of course she's going to say she's happy for you and flash that oh-so-famous smile, but look into those eyes.. Baby you broke her''


If it destroyed you once make sure it can destroy you twice

Var och tränade till 7. Det märks att jag varit sjuk. Var nyss och handlade med Olivia och Julia inför imorgon. Då ska klassen på klassresa till Stockholm! Vi ska på musikmuseet, göra en hemlig grej och på onsdag har vi en heldag på Grönan. Tror det kommer bli toppen!


Söt

Morsdag

Jag blir så glad över att det finns människor som lyssnar och hjälper till. Såna som ger råd när dom själv har svåra perioder. Dom borde höjas! Hur starka är inte dom? Dom ska bannemej få enormt mycket feedback tycker jag. Har stött på en sådan tjej och hon är helt och hållet toppen!

Även fast jag har hostat hela natten har jag sovit bra(hoppas R gjorde det med, hehe). Har ätit morsdagsmiddag hos mormor och bara myst. Är ju mammas dag idag, min underbara mamma som jag älskar så otroligt mycket! Den här dagen var hon värd. Jag hoppats att hon har känt sig lite extra ompysslad och i centrum, alla mammor borde ha fått göra det!



Världens bästa mamma 17 år! ♥

Love

The best realtionsship is when you two can act best friends and lovers. I'ts when you have more playful moments than serious moments. I'ts when you can joke around, have unexpected hugs, and random kisses. I'ts when you two give eachother that specific stare and just smile.I'ts when you rather chill inside to watch movies, eat junk food and cuddle than go out all the time. I'ts when you'll stay up all night just to settle your arguments and problems. I'ts when you completely act yourself and they can still love you for who you are


Killer shoes

Jag har beställt hem världens ondaste och högaste skor! Nu ställer jag mig frågan: HUR FAN TÄNKTE DU ELIN NÄR DU VILLE HA DOM HÄR?! Ska nämligen kunna gå i dom om mindre än två veckor.. Vill inte komma in som en 177cm lång vajande flaggstång i kyrkan.. Men jag ska bannemej lära mig!!(Har annars mina kilklack utifall, puuh..)



Var mysigt ute i Furuvik! Som alltid. Blev bjuden på grillat och pannacotta. Snart ska jag och mina snoriga näsa gå och sova. Imorgon ska jag äntligen till Sandviken!!


To make you feel my love


Det regnar här hos mig

Var med på den regniga och kalla paddlingen iallafall! Har dock blivit mycket snuvigare. Ikväll ska jag ut till min farbror och äta sen bara ta det lugnt så att jag blir frisk någon gång!
Mina skor har också kommit och herregud säger jag bara. Just nu är det väldigt oklart att jag kommer kunna gå i dom. Men kan andra gå i 14cm pumps kan väll jag också det, eller hur?






Funny night

Har blivit sjuk. Inte så kul med tanke på att imorgon ska vi paddla med klassen, ska försöka vara med på det om jag inte känner mig allt för dålig. Och jag saknar R så mycket att jag spyr snart. Roligt.


I want you to make me feel like I'm the only girl in the world

When there's no one there to dry your tears, I could hold you for a million years

Tror att min lärare har påmint mig sjuttioelva gånger om att lämna in ett arbete. Till min stora förvåning skickades det in idag! Så skönt

Igårkväll åkte jag till Maja och mös trots halsont och lite huvudvärk. Vi fikade, kikade på TV och småpratade, sånt som man behöver.
Är hemma idag pågrund av att huvudvärken har blivit värre. Skulle egentligen städat hos farmor(känns som att jag har en egen städfirma) men det får bli en annan dag. Om jag mår bättre till kvällen ska jag iväg till strömvallen med pappa för att kolla på fotboll, Hasse Berggrens sista match!!
Hoppas alla ni andra mår bra i finvädret! Puss


-


If you love me let me know
If you don't let me go


Valodja


Shoes


Dessa gobitar beställde jag hem igår! Håller tummarna för att dom kommer snart och att dom sitter bra.

The show must go on

Imorse skippade jag sovmorgonen och åkte till skolan för att göra ett arbete. Men det gjorde jag inte så jag hade kunnat sovit någon timme till istället..
Men ikväll hade vi våran allra sista klasskonsert och fysatan vad kul det var! Vi sjöng gamla låtar från förr och hade ett bildspel(såklart var det andra uppträdanden också). Jag var med i ett litet Schlager-spex och det var riktigt roligt! Men det var sorgligt också. Det var några som grät och det blir nästan sminkfritt på skolavslutningen! Nu ska jag sova och hoppas på att min hals blir bättre så jag kan träna imorgon! Puss ♥



Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on


När blir det du å jag?

Härlig dag idag. Efter skolan åkte jag och Olivia och köpte hårfärg. La oss i solen en stund innan vi började. Jag är väldig blond just nu, är typ som jag är på somrarna så det är väldigt ljust. Jag har inte vant mig än men vi får se hur det är imorgon. Ikväll måste jag skicka iväg en spanska uppgift, göra ett soarbete och sen vill jag dricka kaffe! 






-


Du ska veta att jag torkar dina tårar när du är ledsen
Min famn är alltid öppen för dig
Jag lyssnar på allt du har att säga
Jag vill vakna upp bredvid dig varje morgon
Jag vill dela allt jag har att säga med dig
Jag vill göra dig lycklig
Jag är kär.


22/5

På orienteringen i fredags hittade jag och Tilde 5 av 18 kontroller. Sen gav vi upp, duktiga va? Tränade och sov sen i Sandviken.
Igår firade vi Tilde och Jennika först på Helt Enkelt och sen åkte vi hem till Jennika. Var en riktigt rolig kväll.
Idag har jag fixat massa i mitt rum och nyss låg jag ute i solen. Ska lägga mig ute en till stund igen. Ikväll ska jag Olivia och Julia fixa en grej till skolan sen åker jag till pappa och grillar! Puss



Tänk om man alltid var såhär snygg :)

Ps. Exakt 2 månader kvar idag tills jag blir 16!! Och det är Jennikas 16-årsdag. Go 22:a!! Ds.


We're gonna make it you and I

Godkväll!

Gjorde matteprov idag och det gick som det gick, inge mer med det. Har köpt present till tjejerna tills på lördag och var förbi en sväng hos pappa och städade. Ikväll ska jag mysa! Imorgon är det friluftsdag i hemlingby, ska göra ett prov klockan ett och sen ska jag och Olivia mixtra med våra hår! Och jag ska äntligen få träffa min fina :)


Swedish House Mafia


Sjukaste. Man blir typ kåt. Dom här killarna gör riktig musik!

The person you care for the most, is the person you'll let hurt you the most

Hej på er!

Vad fint väder vi har haft idag! Trots moln men det har ju varit varmt i luften. Tog en glass med Tilde och Olivia på stan, sen gick vi runt och kika i lite affärer. Ska sätta mig med matten nu en stund och sen åker jag iväg på träning! Fan, jag känner mig glad :D


I världen är du bara någon, men för någon är du världen

Anonym om We gotta fight for this love:
Vart har du köpt tröjan du har på dig? :)

Svar: Jag har köpt den på Bikbok! :)

Den här dagen började bra med solsken. Gick hem från skolan i spöregn och gladiatorskor. Var och såg Water For Elephants för andra gången idag med mamma. Den är otroligt bra! Har även läst igenom tekniken och måste kolla lite mer på spanskan. Har som sagt halvpluggat till proven imorgon. Imorgon är det träning och matte som gäller. Puss



-


Jag ska ställa dig mot väggen och fråga rakt på sak
Vill du ha mig nu eller bara som tak
Som skyddar dig mot allt du gjort
Är det ditt svar får du se mig springa fort
Bort från allt det vi har
För du vet, att man vet vad man vill ha när det inte längre finns kvar.


We gotta fight for this love

När jag slog upp ögonen imorse och kollade ut genom fönstret var det första jag tänkte "varför ska jag till skolan idag?". Grått och regnigt hela dagen tills en stund på eftermiddagen. På träningen sken solen och det gick rätt bra. Den här veckan är sluttampen på alla prov och sen har jag ett fåtal inlämningar som ska in. Känns obeskrivligt skönt. Nu ska jag duscha och sen tammefan plugga!!


Cause what we have is worth fighting for

We gotta fight for this love

När jag slog upp ögonen imorse och kollade ut genom fönstret var det första jag tänkte "varför ska jag till skolan idag?". Grått och regnigt hela dagen tills en stund på eftermiddagen. På träningen sken solen och det gick rätt bra. Den här veckan är sluttampen på alla prov och sen har jag ett fåtal inlämningar som ska in. Känns obeskrivligt skönt. Nu ska jag duscha och sen tammefan plugga!!


Cause what we have is worth fighting for

They say I'm brainwashed but I'm in love

Stolt svensk efter den här helgen? Mhmmm, ne. Ska lägga mig nu och ladda upp inför en helvetes vecka. Dock för träningarna veckan ljusare! Puss och godnatt på er.


Jag och fina Ingrid



Världens dåligaste humor...

... går till Olivia Axén och Elin Andersson. Här kommer lite smakprov:








---------------------------------------------------------------------------------------



---------------------------------------------------------------------------------------



---------------------------------------------------------------------------------------



---------------------------------------------------------------------------------------


Köpte skorna och fikade/lunchade med Olivia på coffeehouse. Nu behöver jag mer än annat plugga men jag orkar verkligen inte. Ska städa undan lite och slå på en film. Sen får vi se hur jag gör med skolarbetet. Puss!



Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Ska ner på stan i regnet med Olivia om en stund. Ska köpa lite välbehövligt och ikväll blir det plugg. Buhu :(



Man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren


Kär och galen...

Till elin



Sovlaki!!!!

Du får ingen andra chans att göra ett första intryck

Idag har jag kollat på Agnes dansuppvisning, lag undan fotbollsskor och färgat håret lite ljusare! Har ingen bild på det är litare ljusare än innan, knappt någon skillnad tycker jag. Nu ska jag slipa planer med O. Puss


Fuckin 39 days left!!!!!

Innan lyckan tar fart och springer bredvid måste du skynda och hinna förbi

Godmorgon!

Varför jag är vaken nu är för att mitt nattbesök skulle upp och jobba. Är fortfarande ett mysterium att jag slagit upp ögonen eller så har jag bara blivit äldre. Ska ner på stan idag med pappa, sen är dagen inte skriven längre. Den som lever får se!


You make it easier when life gets hard

Träningen gick bra idag! Blev tränade av en annan jätteduktig tränare så det var jättekul. Ska hoppa in i duschen nu och sen äta. Puss!


Sadness is a blessing

Hej!

Ska alldeles snart dra iväg och träna. Sen ska jag hem och äta och sen sover jag nog i S-viken. Idag var det verkligen pain in the ass att gå i skolan. Allting var fel. Vi yrade runt på orienteringen, va vidrig mat till lunch och svinkallt! Det är ju trots allt fredag den 13e..


You fall deeper with every each passing day, but you try to hide it in any possible way

Exakt 4 veckor kvar till skolavslutning och exakt 6 veckor kvar till Malta. Nu känns allting lättare!

Nationella i matte gick bättre än förra provet, flyttade fram matteprovet en vecka och kände stoor lättnad! Efter skolan blev det stan och sen träning. Ska hoppa in i duschen nu och sen göra ingenting eftersom jag inte behöver plugga! Puss


In action på träningen idag


Soool!

Hur underbart väder har vi inte fått nu? Både igår och idag har det varit riktigt varmt och klar himmel. Hur underbart som helst!

Kom nyss hem från Skol-DM. Tyvärr förlorade vi.. Hade varit sjukt kul att komma till final! Men men.. Ska hoppa in i duschen nu och sen måste jag ner på stan en snabbis. Efter det måste jag plugga matte(blev inget igår ändå, hade lite ont i huvudet) och ikväll är det träning! Ska försöka hinna med att lägga mig i solen också. Puss


Man ångrar bara det man aldrig gjorde


"Its hard to wait for something you know might never happen, but its harder to give up when you know its everything you want."

Nu ska jag äta och sen plugga matte. Vare sig jag vill eller inte!

9/5

Hej!

Igår var det något fel med blogg.se så jag kunde inte lägga upp något. Det gick bra att städa igår iaf och på kvällen tog jag det bara lugnt hemma. Idag har vi haft friluftsdag och jag gick 1.2 mil! När jag kommer la jag mig i den stekheta solen och mös. Var sjukt varmt! Imorgon är det Skol-DM i innebandy och sen träning.



-


If there ever comes a day when we can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever

8/5

En månad kvar till skolavslutning! En månad kvar på solängen. En månad kvar i grundskolan. En månad kvar av stress, prov och tidiga mornar. Nu räknar vi ner till ett underbart sommarlov!

Det gick bra att städa hos farfar och efter blev jag bjuden på fika. Har precis duschat nu och sen får jag se vad Snyggmikkis kommer med för besked! Puss




7/5




And if we never meet again, think of me every now and then

Och hela världen är min


Tränat fotboll, nattbesök, glass i solen och myst ute i Furuvik. Imorgon ska jag städa farfars lägenhet för pengar! Det går bra nu


En full tjejs ord är en nykter tjejs tankar

Gjorde nationella i matte imorse och det var inte lätt kan jag lova! Efter skolan åkte jag hem och gjorde inte så mycket tills jag tog halv sex bussen till Sandviken och kollade på fotboll. Blev 5-1 till SAIK. Kom hem för ett tag sen och ska snart sova. Är sjukt trött och fryser. Rekomenderas inte att sitta ute med ballerinaskor på kvällarna..





You bring me up, bring me down, make me move like a freak

Jag har blivit galen! Lika galen som i höstas för att vara exakt. På fredag ska jag provträna ännu en ny sport. Vad har hänt med mig?!


Håll tummarna för mig så att det kommer att gå bra är ni gulliga!


All my people

Hej på er!

Jag känner mig inte lika stressad längre så nu har jag tid att blogga ändå. Spexfoto idag gick sådär och det var svinkallt att bara stå i klänning kan jag lova! När jag kom hem la jag mig i solen en stund och läste igenom en bok till Malta. Nu ska jag ut och gå! Puss


Om sanningen ska fram

Kom igen nu då och fråga i inlägget under! Passa på att fråga vad ni vill nu!

Har ringt alla viktiga samtal idag. Känns skönt att ha det gjort. Har fortfarande en massa skolarbeten att göra. Men just nu är jag för trött för att ens lägga tanken åt dom. Tar det imorgon istället. Imorgon blir det spexfoto istället, det vart ju inställt förra veckan. Så jag ska packa till det och sen ska jag sova. Fyfan vad skönt!!


Frågestund

Har det fullt upp just nu! Har 6 samtal som ska ringas imorgon, lär jobba ikapp i matten, göra 17 matteläxor och har 2 skolarbeten som ligger och dräller. Jag vet inte hur jag ska finna orken eller hur jag ska börja. Men imorgon lär jag bannemej ta tag i det hela! Och då kommer bloggen åka lite åt sidan. Därför tänkte jag kanske ha en frågestund under tiden jag gör annat, så svarar jag när allting lugnat ner sig. Så fråga vad ni vill! I'll tell you all my gossip ;)


-


If you want to play, choose someone else
Cause I ain't no toy

This weekend

I fredags åkte jag och Agnes til Stockholm vid 12 och kom fram 2. Då gick vi och åt lunch och sen vidare till Grönan. Va riktigt kul att åka karuseller faktiskt, fast det blev jättekallt på slutet.. Vid 9 åkte vi hem till Liza och Tomas och myste framför teven.

I lördags gick vi på stan en liten kortis innan jag och Agnes tog bussen hem. Träffade Jennika vid 7 och vi gick ut och åt. Sen gick vi vidare till Boulongern och grillade med lite folk. Var en riktigt rolig kväll!

Idag gick jag upp tidigt och tog bussen till Sandviken. Åkte hem halv 4 och har nyss kollat på film. Ska rensa en massa kläder nu och sen äta middag :)




Har varit en grymt rolig helg iallafall. Det är en sak som är säker!