Annandagjul

Har alla haft en bra jul? För det har jag! Julafton var sjukt mysig även fast tiden gick så fort, fick bra saker faktiskt.
* plattång
* 500kr
* presentkort så jag kan göra gelénaglar
* presentkort
* tvål och deo
* pyjamas
* 3 stringtrosor av Agnes, jag dog seriöst när jag öppnade. Oklart om jag tänker använda allihop ;)

Tror de var allt, kommer inte ihåg haha. Vi ska fira jul hos pappa idag med hans släkt. Då blir det ännu mer julklappar, men det ska faktiskt bli roligt att träffa släkten också! Igår var vi ute hos Lelle&Lena. Det var sjukt mysigt.

Nu ska jag fixa mig för att gå ner på stan och köpa en liten grej till mig själv, hinner inte storshoppa någonting idag. Inte måndag, tisdag och onsdag heller. För jag ska på Gorbys! Ska bli roligt men är nervös. Vi får se om jag bloggar någonting ikväll. God fortsättning på er! :D


God jul kära läsare!


Lov

Skrev ett inlägg i måndags som inte uppdaterades, försökte igår igen men det ligger inte i utkast. Helt borta!
Kommer inte ihåg vad jag skrev heller.

Fick lov idag! Åt lunch med tjejorna och sen gick jag runt lite med Kaisa. Hittade 1 enda julklapp. Åkte på träning och sen ut till Valbo med pappa. Vi köpte en julklapp till mig, tillsammans. En innebandyklubba! Vi nästan precis klätt granen och julpyntat lite extra. Försöker få in lite julstämning i mig, men jag kan verkligen inte fatta att de är julafton i övermorgon! Så den här julen kommer gå lika fort som förra året :(

Imorgon blir det till att köpa dom sista julklapparna och bara njuta! Det är ändå inte långt kvar :-)

 


Problem

Jag måste fråga er en liten privat sak. När jag bajsar är det liksom vita saker i korven ibland, och jag vet inte vad det är. Har ni någon aning? Det är liksom lite pinsamt, så det är inget jag vill prata om, men jag tänkte om någon av er har liknande problem?


Jag och Olivia på Kreta.


UPDATE:

Det var maskar. Tack för tipset Olivia :)

Björnaf*tta

 

Ska man köpa en egen tro? :D

Dag 6 min dag i detalj

Jag blev väckt strax innan sju och var sjukttrött om en j*vla zombie. Min låtsasbrorsa fyller 19 idag så vi var nere och sjöng för honom. Efter de gick jag upp och åt frukost(som jag inte gjort på länge!!). Jag åt skogaholms limpa med ost och flingor och mjölk. Jag visste faktiskt vilka kläder jag skulle ha på mig idag så de tog ingen tid att välja sånt, plattade håret, sminkade mig, borsta tänderna och sen gick jag till Jullan. Vi tog bussen som kom i tid(!!!) och åkte till skolan.
Började med matte som jag inte jobbade någonting på, spanska, lunch, engelska, fysik - fick MVG i betyg, är så sjukt glad!!!!!!!!!!!!!!,  kollade film på svenskan och sen idrotten som jag spelade Unicorn Attack på istället. Slutade fem över tre och då gick jag hem, alltså GICK med mina ispinnar till ben. När jag väl kom hem plockade jag fram mellis(som jag borde plocka undan nu, hehe..) och satt och prata med Agnes. Nu längtar jag efter tacosen vi ska få ikväll men torterar mig själv med lite fysikplugg. Kan ju inte bli dålig nu liksom? :D

Titta vad jag hittade för snyggt på syrrans dator, brukar sno den ibland ju ;)







 




Lucia

Sitter i skolan just nu och ska skriva lite SO. Fast själv sitter jag och spelar Robit Unicorn Attack. Älskade spel och låt♥

Vi lussade för hela skolan imorse. Jag kom som vanlig lite sent och hade ingen aning om vart jag skulle stå. Sen är jag förkyld och kunde inte sjunga. Det gick verkligen inte! Ska inte träna ikväll heller, eller rättare sagt får inte.. Fast jag vill :(

 

Gööörsnygga i skolan

Lät du henne komma närmre

Ni ser att jag har gjort om designen lite. Är verkligen klappkass på sånt och bara mixtrade ihop någonting nu. Ska börja göra några matteläxor nu som ska vara inne imorgon. Dagen har varit bra faktiskt. Jag mår bra :)



Melissa Horn – Lät du henne komma närmre

Dag 4&5

Dag 4 det här åt jag idag
Idag har jag ätit yoghurt, macka, ägg, fläskfilé, pommes frites, baguette, sås och ska snart äta fika! :)


Dag 5 min kärlek
Jag har ingen kärlek för tillfället, men hoppas på att han kan bli. 

12/12

Igår hade jag inte tid med bloggen helt enkelt. Var först hos mormor och bakade pepparkakor sen bar det av till Valbo på en gång. Nu ska jag fira Julia som fyller år på tisdag. Ha en fin söndag :)



Dag 3 mina syskon

Jag har 6 stycken sammanlagt och tänkte berätta om alla faktiskt :-) Ni behöver dock inte läsa allt, kommer bli rätt mycket text!

Agnes Ingrid Viktoria är min biologiska syster, det är hon jag träffar varje dag osv. Hon är 12 år nu, och är född exakt 3 år och 2 veckor efter mig på dagen. Hon går i musikklass på solängen. Hon är helt och hållet underbar och jag ser faktiskt upp till henne. Vi är rätt olika i sättet, hon bråkar aldrig med mamma och pappa(jag gör de jämt), hon tar tag i saker när hon säger att hon ska göra de, hon har sin egen stil och typ bryr sig inte om vad andra tycker så mycket. I allafall förut när hon hade prasselbyxor och stoppade in en långkofta ;) Agnes är en av dom roligaste jag känner, ni fattar inte hur kul vi kan ha tillsammans. Jag skrattar nog aldrig så mycket med någon annan som jag skrattar med henne! Drömde faktiskt för ett tag sen att hon dog och jag grät så sjukt mycket när jag vaknade, så ni kan ju förstå hur mycket hon betyder för mig. Jag önskar att jag var en bättre storasyster än vad jag är. Fast vi har nog aldrig kramats någon gång, hon har svårt för sånt ;) Vi går varandra totalt på nerverna också, vet precis vart vi ska trampa till för att väcka monstret i varandra. Hon kan va så sjukt j*vla cepe dryg. Har tillochmed fått dragit henne ur mitt rum så hon rev upp ryggen i en spik. Och vi slåss, fast jag vinner alltid. Men hon är världsbäst, skulle aldrig i livet byta ut henne. Är så stolt över henne. Jag älskar henne så otroligt mycket. Världens bästa lillasyster :)

Alma Emma Helena Andersson Skoglund är min pappas och Helenas(pappas sambo) barn. Hon är 4 år och är en hur mysig liten tjej som helst. Hon älskar att pyssla och är sjukt bestämd. Hon gör lite som hon vill också. Hon har dansat i en termin nu, men jag tror hon ska börja på gymnastik nästa termin. För hon brukar göra kullebyttor på en madrass i vardagsrummet och sträcka upp armarna sådär samtidigt som hon ropar ''KOLLA HÄR, ASSÅ KOLLA HÄR!!''. Även fast jag inte varit med henne så mycket så älskar jag henne otroligt mycket! 

Klara Elsa Karolina Johansson, mammas och Lars(mammas man) barn. Världens största busfrö, hon gör inprincip allt hon inte får. Och man måste jämt bli arg på henne för att hon ska förstå. Ni kan ju tänka er hur ofta hon blir utskälld. Och när hon blir de typ skäms hon, de är rätt gulligt faktiskt. Då kan man inte låta bli att tycka synd om henne! Hon har som sagt rätt mycket energi och gör därför illa sig rätt ofta, hon har riktigt otur faktiskt. Hon har varit på akuten fler gånger än mig, vilket är 4 eller något som hon varit där och hon är 3 år. Hon har fått hjärnskaning, spräckt ögonbrynet och slått i bakhuvet så hon fick sy, sen kommer jag inte på något mer. Men liter otursfågel som borde tänka innan hon gör saker. Men hon är en liten solstråle, älskar henne också grymt mycket :)

Julia Lindkvist min låtsassyrra som är lika gammal som mig, här har vi också bland världens roligaste och klantigaste. Hon har sjuk humor, men min humor rättare sagt. 1 av typ 3 som har lika humor som mig. Båda två älskar sagan om ringen, och hon blev sur på mig när jag kollade på Harry Potter. Jag var typ otrogen då. Vi slåss rätt ofta, gjort handmärken på varandra ;) Kommer ihåg en gång för ett tag sen när hon kollade på Black Beauty, hon började gråta hur mycket som helst, verkligen hur mycket som helst, och jag dog av skratt. F*n va kul de va! Jag hade ont i magen, hon gick och grät hur mycket som helst och jag bara garva.. Haha, men hon gör mig glad även fast hon kan vara den mest irriterande ibland så älskar jag henne också! Som alla andra, hon är som min lillasyster typ. Älskar henne jag! :)

Anton Lindkvist är Lars barn och Julias brorsa, och Klaras! Han är 17 år och sjukt grym på att rita. Är jätterolig också, har alltid tyckt att han är rolig och skrattar ofta till han. Han brukar rita typ TV-spels gubbar och är verkligen hur duktig som helst på de! Han borde jobba med sånt. Just nu har jag inte träffat han på länge! Men han är som en brorsa han också på nåt sätt, skulle bli sjukt ledsen om han dog så jag älskar han också! :)

William Skoglund Elvelind, Helenas 19åriga son. Jag känner faktiskt han inte alls, även fast vi bott i samma hus i snart 7 år. Han är väldigt tystlåten, blyg och är bara nere i sitt rum i källaren. Nu på senaste tiden han har börjat säga ''Hej''. Han pluggar till lärare nu och ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Känner han inte riktigt. Men han är snäll :)








Dom är en del av min vardag och de är jag glad för :-)


Svar!

Postat av: Linnéa

hej! tänkte bara fråga vart du köpt din jacka, den är jätte snygg!

Svar: Om du menar min vinterjacka, så är den köpt på STADIUM för ett tag sen. Vet inte om den finns kvar, har sett rätt många som har den! Men vad roligt att du tyckte om den, vad glad jag blev :D förövrigt är du jättesnygg!

 

Tror att de är den här jackan hon menar


Do you want the truth or something beautiful?

Stannade hemma från skolan idag också!

Idag har jag:

* kollat på 3 filmer
* skrivit en önskelista
* ätit pepparkakor
* saknat dig

Ska göra lite matteläxor nu emot min egen vilja. Men det måste göras! :)



Det är bara sååååå kul att leka fjortis!


Dag 2 min första kärlek

Första gången jag var kär var väll något dagistjafs, dock vet jag inte i vem. Men första gången jag vet att jag var riktigt kär, var sommaren mellan 7an och 8an. Var ju helt galen i den här stackaren hela sommaren. Kommer ihåg när jag fick hans nummer på en söndag(vilket sjukt minne..) och sen dagen efter i skolan, som var 2 dagar innan skolavslutningen, så såg jag han och han var ju så jävla snygg. Det är han nu också men ändå.

Va aldrig med honom, för jag tror han var för blyg, men vi snackade i telefon någon gång och smsade typ hela sommarlovet. Kommer ihåg att jag såg han på stolt&nykter, men jag vågade inte gå fram och dansa. Så feg som man va då! Haha. Men jag var bara kär. Inte så lite heller! Finns tillochmed låtar som får mig att tänka på honom. Infinity och When It Was Good. Lyckad kärleks historia iallafall, haha eller inte. Grät tillochmed över han en gång. Haha.

Sen dess har jag varit kär lite här och där i killar.. Som jag inte känner dessutom ;)



Så såg man ut på den tiden!

8/12

Godkväll!

Mådde inge bra imorse så jag stannade hemma från skolan. Har kollat på film, ätit pepparkakor och lussebullar, blivit sminkad till fjortis, duschat, läst och funderat på att plugga men inte haft orken. Ska nog sätta mig ner och skriva en lista på saker jag behöver göra, sen stryka och gå efter den så jag gör något vettigt.

Oskar Linnros – 25 

  

Hoppas ni förstår att första bilden inte är seriös, är lika snygg som på andra bilden egentligen!

Dag 1 presentation av mig själv

Jag heter Elin Anna Maria Andersson, är 15 år och föddes 22 juli 1995. Jag har bott i Gävle i hela mitt liv. Men i Villstan, sen Hille på två ställen, Stigslund och ställerna där jag bor nu Höjersdal och mitt på stan.

Mina föräldrar är skilda, dom skilde sig när jag va 6 år. Skulle tycka de va konstigt om dom va tillsammans igen, fast de skulle också vara skönt. Orkar inte flytta emellan så ofta som jag gör. Jag har stora familjer på båda sidor, på mammas sida är vi 7 stycken och på pappa 6.

Jag har en riktigt syster, alltså vi har samma föräldrar, hon heter Agnes och är 3 år yngre än mig. Vi bor på samma ställen hela tiden. Sen har både mamma och pappa fått ett nytt varsit barn och dom är mina halvsyskon, fast jag säger syskon. Min låtsaspappa har oxå 2 barn och min låtsasmamma har 1 barn. Så sammanlagt har jag 6 syskon kan man säga. De låter mycket men jag märker inte av de.

Jag går i nian på solängsskolan i musikklass(vet inte riktigt vad jag gör där för tillfället) och har faktiskt rätt kul i skolan, tjejerna som gör de. Dock är jag sjukt skoltrött och tröttnat på solängen helt. Vill börja gymnasiet.

Dom som känner mig bäst är nog mamma, Olivia och Maja.

Jag visar sjukt lätt vilket humör jag är på, om jag är sur, arg, ledsen, glad you get it. Jag är både blyg och inte. Beror på faktiskt, vet knappt själv när jag inte vågar prata och vågar göra de. Beror nog mycket på hur den andra personen/dom andra personerna är. Jag har dåligt självförtroende och kollar för mycket på hur andra ser ut tror ja, därför är jag väldigt negativ när det gäller mig själv. Jag kan vara väldigt dryg också, sjukt dryg faktiskt. Fråga Olivia bara, haha ;)  

Jag har gått på gympa när jag va typ 4 tror ja, sen har jag ridit, spelat fotboll, dansat, gått på taekwando, badminton, friskis och just nu spelar jag innebandy som jag tycker är hur j*vla kul som helst! Tyvärr är jag inge bra än, men träning ger väll färdighet!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, blev rätt mycket :D


When time has no meaning

Dag 1 - Presentation av mig själv.
•Dag 2 – Min första kärlek.
•Dag 3 – Mina syskon. 
•Dag 4 – Det här åt jag idag.
•Dag 5 – Min kärlek.
•Dag 6 – Min dag i detalj.
•Dag 7 – Mina bästa vänner. 
•Dag 8 – Mina passioner. 
•Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
•Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
•Dag 11 – Mitt arbete.
•Dag 12 – I min handväska.
•Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
•Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
•Dag 15 – Mina drömmar.
•Dag 16 – Fula ovanor.
•Dag 17 – Min favoritresa.
•Dag 18 – Min bästa födelsedag.
•Dag 19 – Något jag saknar.
•Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
•Dag 21 – Min önskelista. 
•Dag 22 – Det här upprör mig.
•Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
•Dag 24 – Det här får mig att gråta.
•Dag 25 – Min skoltid. 
•Dag 26 – Mina rädslor.
•Dag 27 – Min favoritplats. 
•Dag 28 – Mina favoritskor. 
•Dag 29 – Mina ambitioner.
•Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Tänkte göra en sån här, så jag måste minst skriva 1 gång om dagen och ni kanske får veta något nytt om mig!

Någon frivillig?

Någon som vill hjälpa mig med designen på bloggen?
Skulle vara supersnällt verkligen! Hör av er till [email protected] (världens finaste msn, ja vet!) om ni är sugna, ni kan väll få någonting. Vet inte vad bara :D 
 


Fantasi är vad vi vill ha, men verklighet är vad vi får

Har lugnat ner mig i veckan iaf, haha.

Var med Maja i tisdags och igår hämtade jag Alma och var på öppet hus på Thorén. De verkar inte vara nåt för mig, utan hållet mig till val på polhem ;)

Den här dagen börjar bra, men sen på bilden fick jag världens mensvärk och mådde illa. En tjej i min klass pratade om språkresa på EF oxå, själv kunde jag knappt lyssna. Mådde så sjukt j*vla illa :( När jag kom visade de sig att jag har feber, så jag kunna inte träna. Vilket jag skulle ha behövt. Är grymt sugen på choklad nu, kanske gör en kladdkakesmet ;) vi får se! Får se om de blir skola imorn oxå.