Var rädd om kärleken





I'm right here waiting for you.

Saw 3D

Okej, det här är löjligt. Jag sitter och skakar! Skakar av Saw?!?! Fyfan. Panik. Film. Var så jävla rädd att jag fick skjuts hem av Tildes mamma dom typ 300 meterna jag har hem.. Men den va asbra. ASBRA!!! Fan vilken skräckfilm. Love it!!

Ivarjefall så kom Olivia till mig vid kvart i sju eller något. Jag bytte om och sen sprang vi i regnet som två muslimer till Java. Vi hade satt sjalarna på huvudet så att håret inte skulle blivit blött. Man är smart när det behövs! Under våran springtur mötte vi upp Jennika och sen kom Tilde. Vi åt, pratade och skrattade. Massor! Som vanligt då. Tack för en underbar kväll tjejer. Ni är underbara ♥ Superbra start på ett efterlängtat höstlov!

Nu ska jag typ skaka av mig min rädsla och sen lyssna på musik eller något. Hoppas alla haft en bra dag/kväll? Puss :)





Såhär snygga är jag och mina vänner i 3D glasögon. Fan va vi steker!!!


H Ö S T L O V

Giusy Ferreri – Novembre 

Fysatan va skönt de är med höstlov! Dom två senaste veckorna har vi haft så galet mycket i skolan att jag varit nära på att bryta ihop. Men nu är det över jag mår toppen!

Ikväll ska jag först äta med Olivia, Jennika och Tilde. Sen drar vi oss mot filmstaden för att se Saw 3D premiären! WIHO. Grym start på lovet! Nu ska jag fortsätta av mitt lov sen fixa mig lite på kul bara tror jag. Synd att jag inte har någon kamera så jag kan visa hur snygg jag kommer bli. Okej, skämt åsido. But you get it!

Ha ett bra höstlov och en bra kväll ni andra med :) 


imorgon ska vi åka till ryssland och äta hamburgare, för jag har hört att dom är supergoda där, på söndag ska sticka till huddik och hänga med bosse heeeeela dagen, på måndag ska vi åka skirdskor till stockholm, på tisdag ska vi åka skridskor hem från stockholm, på onsdag ska vi sova för du kommer vi vara trötta ska jag säga, på torsdag ska vi bli packade som faan och tatuera in en stor fet kuk...i pannan, och på fredag ska vi testa på att dö, för kul liksom... och på nästa lördag ska vi springa vasaloppet med min kompis flodhästen, och på söndag ska vi åka till en ostodling och smaka oster och på nästa lördag ska vi springa vasaloppet med min kompis flodhästen, och på söndag ska vi åka till en ostodling och smaka oster!

Sådär ser mitt höstlov ut med min mongovän Olivia, tror ni att jag kommer få de roligt? ;)
Hahaha du är så jävla sär!


Elin kan inte plugga för hon har en datorn och facebook.

Svarar för hela dagen typ. Borde plugga som satan, men går inte. Stannar nog hemma imorgon. Kände mig sjuk tidigare idag och jag bryter ihop snart. Gjorde kanske två tal i matten sen drog jag och kolla innebandy. Ska snart sova tror jag. Är grymt trött.

Godnatt :)

 
Snygga vi är, our own way lixom! 

Ke$ha – We R Who We R

Monday morning

Melanie Fiona – Monday Morning 

Men tjena mittbena vänner!

Idag vart de en ganska kort dag tillslut, slutade efter lunch. Fikade på stan med tjejorna i klassen, tokmysigt! Vid fyra cyklade jag till treffen för innebandy träning. Vet inte hur det går flr mig. Känner mig bara dålig och har alltid en klump i magen innan träningarna, men ändå är det så grymt kul! Hoppas det blir bättre. Ska snacka med mina trainers lite grann. Ska borsta tänderna nu, sen sova!

Igår så var jag på innebandy med Maja, Elvira och Frida. Träffade Kaisa och Ebba oxå. Va iskallt när jag cyklade hem. Kunde nästan granskas som självmord!

Visst är mina inlägg intressanta och det är typ ingen som läser dom, men vad gör de. Behöver de, hehe. Hjälp någon?!

 


When the drugs don't work no more you get high on life, that's what they say when you're feelin down

Hallå där!

Idag har jag knaptt gjort någonting heller eller jag kom nyss hem från en innebandy match. FAN JAG VILL SPEEEEEELAAAAAA! Så nu sitter jag och äter lite, imorgon ska jag träna. Vet inte om jag orkar eller inte, fifti fifti. Ska försöka göra lite matte och kolla lite på so-fördjupningen. Hare chiill, puss :)

Årets vinterjacka, en Helly Hansen


 



Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work) ♥


Piggiiiiii

Tjaa!

Igår va jag i Valbo med Kaisa, vi käka först på donken sen GICK vi till Hillborg. Blev en bra kväll!
Idag vaknde jag 14.36.. Sov borta hela dagen sen hann jag inte till lagets match så snabb som jag är. Ska äta snart sen kommer Martin hit, får se vad vi hittar på.

Hööööörs :)



Kul man kan ha!




För vi är brynäs från gävlestaaad! Olé olé!!!!!

Kom nyss hem från hockeyn! Brynäs vann!!! Fan va bra. Inte gått på en enda match på hela säsongen så det var grymt kul att va där igen. Sket i träningen idag för att jag skulle stanna hemma och plugga, men ja det blev inte så mycket.. Men nu ska jag gå och sätta mig och plugga till spanska provet imorgon! Duktigt va? Har faktiskt läst 2-3 sidor nu på spanksa, bästa jag gjort på länge känns det som! Är glad att jag tog med mig Olivia dit oxå, nu vill hon gå på hockey. Men det är bara för killarna, men vad gör de? Fått henne att tycka om de. Hon hatade de när vi satt i bilen påväg dit. Haha. Vi hörs imorgon, vill till Valbo. Som vanligt!(!!!!!!)

Besos y Abrazos!

Chris Decay – Hold Tight - Tim Verba Radio Edit Förra årets hockeylåt!  

Swedish House Mafia – One (Your Name) [feat. Pharrell] {Radio Edit} Årets!!!




2 cool 4 school

Jag är en funderare, alltså jag tänker exakt nästan hela tiden och väldigt mycket. Dock så tänker jag för mycket på det dåliga. Tex det jag inte gillar med mig själv osv. Det gamla vanliga.

Men en grej jag börjat märka på mig själv nu är jag att blir bara sämre och sämre i skolan.I lågstadiet hade jag väldigt lätt för alla ämnen och därifrån har det väll kommit att dom flesta tror att jag är bra i skolan. Jag har ganska lätt för matte och NO. Men det är nog bara för att det är roligast. Även fast jag inte pluggade så mycket i 8an blev mina betyg 3 G och resten VG. Då tänkte jag väll att jag inte behövde plugga så mycket utan klarar mig ändå. Men det gör jag inte. Allting blir bara svårare och svårare. Senast idag var jag 1 poäng ifrån VG och jag skrek sönder inombords. F*n vad arg jag blev, jag nöjer mig inte med G. Men det är jag de. Och varje dag efterskolan tänker jag att; Nej nu ska jag plugga det ''här'' och det ''här''! Men jag sätter mig bara vid datorn och tiden bara rinner förbi. Men jag MÅSTE börja plugga mera. Blir så galet less på mig själv. Så nu har jag gjort de offentligt att jag måste plugga bättre, kan ju inte backa då lixom?! ;) Startar imorgon när jag ska råplugga till spanska provet på fredag. Men nu orkar jag knaptt vara vaken längre. Godnatt på er :)


Lev livet fullt ut!

'' You just got one life
  Now is the time for you to live it,live it,live it
  You just got one heart
  Let out your love,you gotta give it,give it,give it ''

 







You just got one life, now is the time for you to live it

Hola guapos y guapas!

Fick en poäng ifrån VG på engelska provet(skärpning!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och körde innebandy på gympan. Helt okej dag faktiskt. Hittade nog året vinterjacka också. En svart Helly Hansen, riktigt snygg! De enda dåliga var att man inte kunde spänna i midjan. Men man kan väll inte få allt? En sak jag är tvungen att leva med..

Lyssnar på min gamla spellista som jag hade som ''pepp''-lista förut, lyssnade på den för ett år sen! Kommer ihåg alla låtar, åååh de va tider faktiskt!
Ni får den här --->   peppp 

Nu ska jag till köpis tror jag. Ha de gött!


Million pieces

Hola!

Idag är det ingen bra dag för mig, hade prov som det inte gick nå bra på och det regnar ute. + att jag hittat min vinterjacka som jag inte kan få.. Så toppar vi med en Bad Hair Day på de! 

Ivarjefall så har jag spanksa prov som jag ska plugga lite på idag och så är det Desperete Housewifes+Cougar town. Tv-sittar kväll!!! Förresten, kan ni inte ställa någon fråga till mig snälla?! Skulle vara kul att svara på någonting! Nu ska jag snacka lite på msn sen tagga tv. Puss :)

Tove Styrke – Million Pieces 


Kalla mig



Tjabbatjenahallå!

Skapligt skönt att sluta efter lunch idag! Känns gymt välbehövligt så jag orkar träna ikväll. Har So-prov imorgon, så jag ska plugga till det nu. Är helt själv hemma nu också. Så jävla skönt. Kan inte förklara. Känns typ fridfullt, haha! Ha en bra måndag, det har jag haft hitills iaf! Bamsekramis!!!

Vapnet – Kalla Mig

Älska gitarren i den här låten♥♥♥



Mc' donalds

Tjenare!

Just nu sitter jag i sängen med nyslingat hår, dock har det inte torkat än och jag vet inte hur resultatet kommer bli. Jag vet bara att jag köpte så att det ska bli ljusare. På höstlovet prövar jag nog att vara brunett om det blir något. Men är blondare ett tag till!

Har bara varit på stan idag, köpte som sagt färg och hittade en vinterjacka och skor! Dock kostade jackan 3799kr och de vet jag inte om pappa går med på riktigt.. Skorna däremot var riktigt snygga och jag blev kär! Hoppas jag får dom. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn ett tag och plugga sen blir det donken till middag. Yummie! Ha en bra kväll :)

 

Hoppar du, hoppar jag. Jag älskar dig ♥

Brunett?

Igår färgade Julia och Agnes håret båda två. Agnes tonade det brunt och Julia färgade det typ mörkare. Klart man blir sugen själv också om man står där och hjälper till! Men jag har funderat skulle jag passa att vara brunett? Skulle jättegärna vela pröva, men om jag inte passar i det vågar jag inte. Men vad tycker ni, jag som brunett? Eller lägga i blondare slinger i vinter? :)


En kärlekshistoria


She said

 

Så jävla skönt med fredag! Nyss bakat en kladdkaka som blev helt sär, Agnes är grym på att baka men jag suger?! Fatta man ju att jag skulle bli det talanglösa barnet.. Har inget planerat inför ikväll. Hoppas det dyker upp någonting!! Sugen på att kika innebandy, eller är det killarna man vill kolla på? ;) Både och för mig, måste ju kika rätt mycket så jag fattar. Nu ska jag piffa till kakjäveln sen bara leva. Puss!

 

Somras, jättesöt bild och finns mycket att kolla på i urringningen..;)

Gr8 blogg!

Jag vet att jag har en ointressant blogg och jag hatar det. Blir så avundsjuk när jag läser andras bloggar, för dom får till det så bra. När jag skriver blir det bara inlägg med mycket text och gamla bilder. Men jag kan faktiskt skylla ifrån mig där!

1. Är värdelös på att ta kort och fastnar aldrig på bild.

2. Har bara kamera varannan vecka, USB-sladden hos mamma är på vift

Tänkte länka en blogg som jag tycker är bra faktiskt, hon skriver bra och uppdaterar ofta! Är inne på hennes blogg minst några gånger om dagen. Plus att hon är väldigt fin :)

SURPRISE

Idag hade vi temadag, det var sådär eftersom vi har grymtslapp dag på torsdagar och vi missade den. + att vi slutade senare än vi brukar. Orkade inte träna idag heller, när jag kom hem kände jag mig jättekonstig. Var nere/deppig utan anledning. Nu känns det bättre iaf, även fast jag får ceperyck på min dator.. Ska tvätta bort min ansiktsmask nu sen försöka sova. Godnatt!

 

Fjortis och ren spegel vare ja..



Skankin' Rave

HOFFMAESTRO – Skankin' Rave 
HOFFMAESTRO – Ibracadabra 

Det där jävla bandet lyckas fan varje gång! Dom är äckligt bra.

Nyss kommit hem från utvecklingssamtal, det gick bra tycker jag. Dagen började skit. Hade skavsår, kom försent och när jag hade gått upp till No:n och var kanske 10 min sen så får jag reda på att vi har matte en trappa. Så det var bara att gå tillbaka ner för alla trappor och sen uppför dom igen MED SKAVSÅR! Ajaj..

18.00 så ska dom kommunala gymnasieskolorna i gävle(borgis, vasa och polhem) prata om deras linjer. Jag måste gå, kan inte bestämma mig. Så det ska väll bli kul att lyssna på ändå. Tar sällskap av Maja till början sen får vi se om mamma eller pappa kommer dit. Ska lyssna på sam och natur iaf, ett måste! Uppdaterar hur det var sen, puss :)

 


Candle in the wind



Är tillbaka från Systers konsert. Dom var riktigt duktiga allihopa och vilken duktig syster jag har! Hade aldrig vågat sjunga helt själv i sexan. Nu måste jag plugga till engelska provet imorgon! Glömt att säga att förra veckan så hade alla nior på solängen prao och jag befann på Prolympia! Var i 1an i en klass som heter London. Barnen var jättesöta och gulliga men jag var grymt trött efter. Det var faktiskt riktigt kul och jag hade nog världens bästa handledare! Nu lär jag kila. Pussen då :)

Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan 
Daniel Adams-Ray – Dum av dig 

''Varit vilsen på djupet. Jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset.''

Hallå där!

Vet att jag inte ha bloggat på ett tag, men min dator blir verkligen hur seg som helst ibland, stänger till och med av sig + att jag helt enkelt inte tänkt på det. Men nu kände jag för att lägga upp något. Har ju inte skrivit sen i torsdags eller när det var, kan ju berätta vad som hänt sen dess.

Fredag: Fick besök av våra grannar, va bara hemma som jag inte varit på länge en fredagskväll.
 
Lördag: Cyklade till nynäs vid 9 och kollade på mitt lags seripremiär(får inte spela än för jag har tränat för lite åså behövde man nån lincens). Senare kom Kaisa och vi hade nattbesök av Challe och Hillborg. Blev pajasnatt! Kaisa va tvungen att sova för hon hade match dagen efter, slutade med att vi somna vid fyra ;)

Söndag: Åkte till sportis kolla match med Hillborg, Kalle, Heikki och nån till tjej. Tog bussen med Heikki till stan, sen åkte jag ut till Hille för att fira farmor. Dom var i Turkiet för en vecka sen så hon hade köpt converse till mig och Agnes. Dock inte äkta(och jävligt osköna!!!).

Igår: Skola, hade träning! Gick inge bra på träningen igår heller. Blir så less, men det löser sig nog!

Måste bara berätta vad som hände mer igår. Kan börja med att säga att det stavas O-T-U-R!
Som sagt, gick ju inge bra på träningen, sen när jag åkte till pappa för att packa lite saker till mamma packade jag ner alla mina smycken osv i min necessär. Jag råkar tappa den i golvet, då har ett rött nagellack gått sönder och mina smycken är nu helt röda.. På kvällen hade jag glömt necessären i bilen så jag fick vara osminkad i skolan idag, hade hål i mina tights plus att jag har skavsår efter dom SKÖNAskorna. Så toppar vi det hela idag med lite plugg som måste göras! Engelskaprov är dock inte min starka sida. Fick omdömerna idag, kom jag på nu. Så fick vi tillbaka kemiprovet som jag fick VG-MVG på! HÄRLIGA.

Nu ska jag försöka plugga till provet och ikväll har Agnes klass debutkonsert! Ska bli riktigt roligt att kolla på. Blev mycket text, men vad gör de?! Ha det bra :)


Written in the stars

Hallå!

Hela helgen har jag umgåtts med Kaisa, galet vad jag tycker om bruden! I fredags var vi i valbo med Älsklingsmaja och träffa lite folk. Igår var jag på träffen med K, åt middag hos henne och sen var vi med lite pajaser! GÖÖÖR trevlig kväll, hade verkligen kul. Måste åka till träffen sen för Kaisa glömde sina nycklar i min jackficka + att Maja har final och GGIK p95 oxå kanske, dom är spelar semi nu tror ja! Själv håller jag på att fira Anton min låtsasbror men sitter här istället, hehe. Socialbrud. Imorgon har jag studiedag. SÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄRSKÖNT! Sen väntar en vecka i London på prolympia. LAAAAAAATERO