elinam.devote.se

Hej på er!

Jag har bytt blogg till http://elinam.devote.se, jag kände för en nystart pågrund av lite saker men jag kommer fortfarande ha kvar den här bloggen. Så om ni vill läsa vad som händer innan och efter Malta är det där ni ska kika in, nej nu måste jag fixa lite saker. Ha det bra så får vi se om jag går tillbaka till den här bloggen så småningom. Puss ♥



"Det ska bli skojj att se bilder på hennes kropp från Malta sen"

Jag vet inte om jag överreagerar eller bryr mig för mycket. Men det har kommit en till kommentar om att jag är för smal, nu vet personen vem jag är, hur jag ser ut och tycker jag verkar snäll med bra självförtroende. Du läste min blogg också så jag kan passa på att säga att du verkar ju inte känna mig, för jag har inte ett bra självförtroende. Men jag säger nu så alla förstår; jag säger inte att jag inte är smal, men jag är inte för smal och jag är inte smal kring magen.

Vad ska jag göra när jag hela mitt liv tyckt att jag haft stor mage och stora höfter. Jag tycker jag är tjock där för att snacka klarspråk. Jag vet inte vad jag ska göra åt det och även fast det inte märks tycker jag inte så mycket om att visa min mage. Jag tycker den är för bred och jämför mig jämt med andra. Det blir lite fel för mig när jag sen får höra att jag är fult smal. Vad ska jag göra då? Gå upp så att andra tycker jag är fin när jag själv kommer tycka att jag är jättetjock och ful eller vara kvar som jag är nu och försöka göra något åt magen. Jag tar faktiskt åt mig även om jag har försökt att skita i det. Det är inte roligt att vet att folk går runt och tycker att jag är ful.

Och jag är byggd såhär! Min mamma såg likadan ut i min ålder, min lillasyster ser likadan ut. Alla vi har olika kroppsformar. Vissa kanske man inte ser några ben på och är skitsmala ändå. Vissa kanske är långa och tjocka, vissa korta och smala, vissa jättesmala och jättelånga, vissa kanske har jättestora fötter och är jättekorta, vissa kanske är sjukt långa och jättestora tuttar. Ja ni förstår grejen, på mig ser man ben och jag har stor rumpa, höfter, mage. That's it!

Och mitt självförtroende är inte bra. Jag jämför mig alltid med andra, då menar jag ALLTID. Jag kollar alltid vad dom har på sig, hur deras kroppar ser ut, vad dom gör mm. Det kan ju inte vara ett tecken på att man är nöjd med sig själv? Sen fick jag tandställning, räls, i mars och det var inte roligt. Jag känner mig inte fin i den alls. Men jag försöker att inte tänka på den så mycket och det hjälper till viss del. För det är inte roligt att ha den, hur fint är det egentligen?

Och till du som skrev senast, du kommer att läsa det här eftersom du läser min blogg skrev du, om du tycker att jag är för smal så att det inte är fint kan du inte ta dig mod till att antingen gå fram och säga det till mig eller iaf säga det till mig på min blogg eller på min facebook. Du behöver inte använda min kompis blogg, varför ska ni skriva om mig där? Och det ska bli skoj att veta vem du är oxå! Kanske får någon "fin" kommentar när du sett bilder på mig i bikni från Malta. Hörs hej :-)


18/6

Hej fina!

I torsdags cyklade jag med Joanna och Kaisa till Valbo. Vi stannade och köpte lunch i Hagaström och sen satte vi oss på trottoaren och åt. Haha.. Cyklade runt lite mer och tillslut tog jag bussen hem.
Igår spenderade jag dagen ute på Norrlandet. Var inne hela dagen pågrund av vädret men fick god mat osv så det var okej ändå! Älskar att vara där ute.
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag nog hjälpa till att bära upp våra nya utemöbler, ikväll åker jag hem till Joanna! Puss


Så tycker jag om vädret!!!


:)


Jag skulle kunna skriva dig en bibel
Men den tiden det tar för mig att skriv den
Så mycket tid har du inte ens lagt åt att tänka på mig
Så jag skiter i dig, jag vill skriva en bibel åt någon annan


no one ever takes a photograph of something they want to forget




Guess I see you soon then?

Haft det jättemysigt i Uppsala! Vi gick runt på stan lite, fick en tröja av farmor, åt italienskt(världens godaste pasta!!!) och gick runt och frös. Nu ska jag kolla på Dear John, myyysigt!!


På tåget

Hej på er! Sitter på tåget till Uppsala just nu och är jättehungrig :( Hoppas med mitt liv att vi ska äta när vi kommer fram. Vet inte när vi kommer hem ikväll. Bloggar då iallafall. Puss!

I wanna look into your eyes like forever

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Trosor och en tröja
Vad använder du just nu för skor: Just nu är det converse
Favoritfärg på kläder: Vitt är riktigt fint!

Senaste person som
Sov i din säng:
Det var lilla jag
Du pratade med: Lars
Du delade en drink med: Vet inte
Du gick på bio med: Tror det var med mamma
Du gick på stan med: Olivia
Skällde på dig: Agnes kanske, jag vet inte.. haha

Senaste

Låt du hörde:
The moon - Glen hansard
Film du såg: Pay it forward
Mat du åt: Donken...
Kram: Mamma
Puss: Adam
Fest: Friday
Känslan: Glädje
Ilska: Idag, haha!
Resa: Hmm, Kreta? annars skidsemester haha
Glädje: Det var någon som skrev gulligt till mig! hihi
Dröm: Att få ha dig ;)
Boken du läste: Patient 67 tror jag den heter
Personen du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Fredrik
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig gjort
Gången du var utomhus: Vid fyra på eftermiddan igår
Gången du sov: Igår morse
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, kommer inte ihåg. Jag har varit borta så mycket..
Saken du köpte: Maaaaaat

Om dig

Namn: Elin Anna Maria Andersson
Ålder: 15 år
Smeknamn: Elin, elle77794, kjelle
Syskon: Agnes, Alma, Klara, Anton, Julia och William
Sysselsättning: Har sommarlov, Hänger med kompisar, Försöker leva livet!
Bra egenskaper: Har bra minne, Ganska lätt i skolan
Dåliga egenskaper: Är alltid sen, Tränar för dåligt, Är jättedålig på att ta tag i saker
Linje/klass: Gick 9C musik men ska börja samsam på Vasa till hösten
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blågrå
Skostorlek: 37


14/6

Lämnade och hämtade Klara på dagis idag. Lunchade med Olivia och kikade i lite affärer. Och jag har upptäckt hur tråkigt det är att vara helt singel såna här dagar.. Perfekt mysväder!
Imorgon blir det Uppsala med Agnes för att hälsa på farmor, puss!




Håll mina vingar en stund


Och visst finns det hopp i tider av sorg
Även när bladen faller


California king bed


13/6

Idag har jag städat hos farfar och sedan bara legat inne hela dagen. Kollat på två filmer och bara degat. Jag blir så lat och seg när det är dåligt väder. Vill bara dra täcket över huvudet och försvinna. Till min förvåning vill jag faktiskt springa ut i regnet nu och bli lite pigg, sometimes everybody's crazy!!


Fina vän! Du är så underbar ♥

kaaarlek.devote.se

Mysig blogg, gå in och kika!

Jag vet inte vad jag tycker om kärlek just nu, jag har sagt att jag hatar den. När jag berättade det för en vän fick jag svaret "Det kommer du inte att göra när du får den besvarad"


So happy I could die

Det här lovet har börjat underbart! Har hängt på Gävle Strand varje dag med sol och bad, varit på fest, hängt i Valbo, käkat pizza och åkt lite båt. Jag har världens bästa vänner!! Så underbart gäng. Om 10 dagar åker jag till Malta och innan det ska jag hinna med Uppsala med farmor och Stockholm för att hälsa på min underbara tremänning. Jag är lycklig, jag har underbara personer omkring mig. Ni är guldvärda!








''Har hon någon sjukdom?''

Jag måste få skriva av mig. Det är vad bloggar är till för, right?
På min vän Olivias blogg frågade någon vem jag var för hon/han hade inte riktigt uppfattat det. Då svarade jag att jag stod på ett visst ställe på en bild så att hon/han skulle förstå. Jag kommenterade med URL:et till bloggen och med mitt namn. Sen står det en kommentar nedanför där hon/han frågar om jag har någon sjukdom för att jag är så smal eller om jag tycker det är fint, isåfall skulle Olivia hälsa till mig att det inte alls var fint. Jag blev arg då och skrev kanske inte ett sådant vuxet svar tillbaka där jag skrev att jag inte hade osv. Kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev. Hon/han skriver sen att det verkligen inte är fint att vara sådär smal och att ingen gillar det. Sen skriver hon att mina tuttar är små och att jag ska sluta lägga upp bildern där man ser dom! Vad ska jag göra åt att jag har småtuttar?? Det är någon förut som har skrivit en kommentar om mina tuttar. Jag kan inte göra något åt det! Dom är som dom är. Och du som kommenterade så har jag faktiskt inte mått så bra över att jag inte har så stora, det skapar obalans i min kropp pågrund av mina stora höfter tycker jag som uppenbarligen inte har sett och som jag helst inte vill lägga ut bilder på.
Sen blir jag lite chockad när hon säger att hon har sett mig i verkligheten och då skrattar hon åt mig för att jag är så jävla ful. Nyss visste hon inte vem jag var? Dubbelmoral vännen!
Och jag varför DU som kommenterade tycker att jag är fult smal är för att i sexan slutade jag äta mycket och då rasade jag. Var inte smal tidigare. Sen nu har jag hoppat över frukost lite här och där och jag tränar faktiskt. Tränar både fotboll och innebandy. Och tycker du att jag är fult smal kan du kolla omkring på dom flesta dom tränar sporter. Nästan alla dom är smala, sunt smala för att dom tränar!
Jag tycker faktiskt att vi ska stå öga mot öga när jag har bikini på mig så du får se. Jag må se smalare ut på bildern än i verkligheten. För jag tycker verkligen inte att jag ser osunt smal ut. Jag har lite hull kring höfterna, stor rumpa och mina ben är inte pinnar. Från höfterna och uppåt är jag mer benig än resten av kroppen. Du har ju bara sett bilder på det så det är nog därför du tror att jag ser ut som jag gör! Och att Olivia skulle tycka om dig mer när jag är hennes bästavän, då vill jag veta varför när du klankar ner på hennes bästa vän :)
Jag måste bara fråga ni som läser min blogg, tycker ni att jag är för smal???


Sommarlov

Grundskolan avklarad, grillning med några från klassen, sommarlov, exakt två veckor till Malta. Jag är fan glad ändå! Just nu finns det så mycket annat att tänka på än kärlek, jag har ett underbart sommarlov jag ska göra!!



Första gången jag visar den, that's who I am..

The last night

Städade ur skåpet imorse och sen gick jag och tjejerna ner på stan och kollade lite på studenternas vattenkrig. Gick sedan hem och tvättade för att mamma skulle ha hjälp, låg i solen en stund och åt lite. Nu på kvällen har alla nior haft avslutningsmiddag på Högskolan! Vi fick mat, dessert och det sjöngs låtar och så var det lite lekar. Är så sjukt att imorgon tar det slut! Jag går faktiskt ut grundskolan. Har hela livet framför mig nu och den bästa tiden i livet, visst borde jag vara glad? Men det är jag inte, vill spola tillbaka den 4-5 månader..


Jag och Jennika

Snyggfredde


Already gone - Kelly Clarkson

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die...

I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you now I can't stop

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on
So I'm already gone

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


Det här blev svårare än vad jag trodde. Trodde det skulle vara lättare att släppa dig när det kändes så bra. Men icke.

Nationaldagen

Det blev inget ut och gå utan istället åkte jag till Gävle Strand med Emanuel och Maja. Vi träffade Rebecca och satt och mös i värmen bara. Det var sjukt härligt plus att det var en båt som åkte runt och spelade ashög musik! Var riktigt härligt. Kom hem för kanske en timme sen och åt mat. Nu funderar jag på vad jag ska ha på avslutningsmiddagen imorgon och ska ner och dricka kaffe! Snart sovdags, alarmet står på 07.00!!







Jeansshorts

Lina om 6/6:
Vart har du köpt shortsen? Snygga! :)

Svar: Dom är köpa på Bikbok förra sommaren. Tack så mycket :D




6/6

Dagen har väll varit bra hitills. Rickard kom hit och pratade sen gick vi en sväng på stan och köpte glass. Lagade mat till mig själv för en stund sen också. Jag vet inte om jag mår lika bra nu, jag är en expert på att tänka för mycket. Ska nog ta en promenad eller något.


-

Det här är slutet på våran saga men början på två nya! :)


48

1. Hur mycket pengar du på din mobil? - Jag har abbonemang
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? -  Nej
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Agnes
4. Hur lång är du? - 163
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - A walk to remember
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - härligt ;)
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Båda två!
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Skilda
9. När såg du senast din mamma? -  Alldeles nyss
10. Är du kär? - Olyckligt kär
11. Veckans babe? - Daniel Paris ;)
12. När vaknade du idag? - Vid 10
13. Vilken är din favoritplats? - Norrlandet hos Lelle och Lena
14. Vilken plats föredrar du minst? - Skolan
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Utomlands, Stockholm eller någon annanstans!
16. Hur stor är din säng? - 120
17. Vad sover du i? -  trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 4
19. Var bor du? - I Höjersdal och på stan
20. Tycker du om kinamat? Ja
21. Tycker du om kaffe? - Ja
22. Vad dricker du helst till frukost? - Kaffe, Juice, Oboy
23. Kan du spela poker? - Nej
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Känner inte men jag vet om
25. Vill du ha barn? - Ja, 2 stycken
26. Kan du några andra språk än svenska?- Engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans? - Nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och nöjen
30. Äger du värdefulla smycken? Jadå
31. Kan du rulla med tungan? Nej..
32. Vem är den roligaste människan du känner? Ingrid, Charlie, Emanuel, Kitten, Joanna. Får alltid ett leende på läpparna av dom!
33. Vad har du för ringsignal? Marimba
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? På vinden kanske
35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? Datorn
36. Kan du byta olja på bilen? Vet hur man kollar den iaf!
37. Vilken var den senaste boken du läste? Elsas värld
38. Dansar du i bilen? Kan hända, haha
39. När var du i kyrkan senast? Julavslutningen
40. Piercing? Öronen
41. Har du någon tatuering? Nej
42. Har du provat droger? Nej
43  Röka eller snusa? Röka
44. Har du pojkvän eller flickvän? Nej, totaly single!!
45. Vad är ditt mobil nummer? Privat
46. Vad ska du göra ikväll? Har inget planerat
47. Har du några syskon? Ja, världens bästa också!
48. Vem pratade du senast i telefon med ? Mamma!


Malta / 18 days

Om 18 dagar är jag och Olivia påväg till Malta efter 100 dagars väntan! Är inte det lite sjukt? Jag längtar så otroligt mycket efter att få komma iväg. 3 veckor borta med massa nytt och roligt folk. Precis vad jag behöver känner jag!


Jag och Olivia på Kreta!

5 juni

Är precis hemkommen till mamma. Var och fikade med pappa, Helena och Alma på Mocca tidigare. Mysigt fik och dom hade riktigt god cafe latte! Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Jag måste nästan göra en sak jag inte alls vill göra..


We were always ment to say goodbye


Why you wanna break my heart again?

Har legat inne hela dagen. Fan, jag hatar kärlek.


Summermusic



4 juni / Yesterday

Igår hängde jag med Olivia hela dagen. Vi solade och sjukt varmt var det! På kvällen köpte vi med oss massa gott från Konsum och sen satte vi oss i Bollan och myste. Blev en massa prat och sen gick vi och kollade på gravarna. Tur att jag har min tjej!



You're out of my life


Hur fan kan du leka med någons känslor såhär?
Får en att tro saker
Göra samma vidriga sak igen
Jävla idiot

Sunshine / 3 juni

Har varit en supervarm dag idag! Jag och Olivia låg och solade hela dagen. Prövade även sololja och jag vet inte om jag blivit så mycket brunare. Ska äta laxpasta till middag och ikväll ska jag tvinga O att se The Notebook. Ha en bra kväll! Det ska jag, även fast jag saknar Rickard!! ♥



Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig


Daniel Paris

En rolig grej som hände i tisdags efter vi hade ätit på Kungshallen! Vi skulle gå och köpa godis och vem är inte där? Jo, Daniel Paris! När jag kom in stod typ mina kompisar och sa "Kolla, där är Daniel Paris!!" Jag ba va?
Han var sjukt gullig och rolig iaf. Riktigt härlig! Det var superkul!

http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=38540&beid=1730791
Läs det här! ;)


All my people on the floor

Hej på er!

Klassresan till Stockholm blev riktigt lyckad. I tisdags var vi på musikmuseet och kikade lite. Vi spelade också in 2 låtar på Cosmos Studios där bla Lady Gaga, Britney Spears och Abba har spelat in låtar. Igår gick vi först en sväng på stan och sen spenderade vi dagen på Gröna Lund!

Idag hade jag elvamanna debut i Sätra fotbollskläder! Jag tyckte inte att det gick bra för min del men laget tog hem 3 poäng, det som var viktigt. Sen att domaren inte kunde döma och jag kokade av ilska är en annan sak.