är i skåne

Och Ebba tyckte jag skulle skriva att hon är bäst.. Hon är väll dedå :D

 


what i have in mind

Jag känner att det här med bloggning kanske inte är min starkaste sida. Jag är inte duktig på att ta kort och att skriva är jag ingen höjdare på. Men jag skriver nog bara för att skriva, jag tycker faktiskt att det är roligt med bloggen. Men jag har bara inte orkat suttit mig ner och lära mig så mycket om själva bloggandet. Med de tänker jag mest på designen, haha. Men jag gör det mer som en kul grej, och det är nog bättre att jag skriver om jag verkligen har något att komma med istället för att tvinga fram ett inlägg om vad jag gjort idag som oftast är ingenting. Men jag vill helst skriva varje dag, snacka om att vilja äta kakan och ha den kvar! 

Det täntke jag på bara, plus att idag har de blivit en gråtardag för mig. Jag brukar inte gråta så mycket annars, men idag har det blivit sorglig film, musik och lite prat! Hihi, nu ska jag packa klart som jag inte lyckats med på många timmar! Puss :)


Regn

Hej bloggen!

Idag har regnet valt att stanna här i stan, buhu :(
Igår blev übermysigt! Plus att jag är nyklippt, det är väldigt kort dock.. Men det får jag leva med. Annars kollade vi på film, pratade och skrattade! Jag älskar min faster, hon är så rolig och härlig. Kom därifrån vid ett någonting kanske.

Nu ska jag packa upp min kläder för att sedan packa ner dom i väskan igen. Låter så jävla onödigt, haha. Jag hatar att packa, eller jag vet aldrig vad jag ska ta med mig. Brukar oftast bli fel, för mycket eller för lite. Och ibland glömmer man saker(iaf jag..) eller tänker varför tog jag inte med den där andra istället? Lika bra jag sätter igång, har ju lite tid på mig.

Let's go! Hejdå :)



Nu vill jag sola :(


Furuvik

Vid fem åker jag och syster ut till min farbror för lite tjejmys med faster och sover kvar där över natten.

Som jag sa igår så var vi i Stockholm hela dagen, vi kom fram ungefär halv 11 och åkte därifrån vid halv 10. Jag och Olivia strosa runt i stan medans dom var på Grönan eller Junibacken. Vi gick runt ett tag sen luncha vi på donken, och gick runt ett tag till sen. Vid halv 4 satte vi oss på Waynes för vi var så grymt trötta, efter de gick vi Djurgården. Då var vi bokstavligen döda! Sjukt trötta i benen så hade solen kikat fram och stekte som satan. Sen lockade Allsång på Skansen för alla utom mig och Olivia.. Vi var så trötta och sugna... ;) Haha, jag hittade ivf en kofta och 3 tröjor på bikbok, en blus från gina, pyjamas från hm och converse! Blev en mysig tisdag!

Nu går snart bilen! Om jag inte hinner skriva något mer imorgon så åker jag till Skåne på fredag morgon. Ni får ha det så bra :)



Peace out


stockholm

Igår var jag och Olivia i hufvudstaden(fin stavning). Shoppade osv, kan skriva mer imorgon för nu ska jag busa. Puss på er :)

 
Min nya pyjamas! COSYYY

en tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din

Sedan jag uppdaterade senast har jag firat Klara, varit i Olivias stuga i Edsbyn och idag var jag i Valbo med Maja! Får inte nog av att åka dit.

Imorgon står väckarklockan på 7.15 sen går bilen mot Stockholm med Olivia, vi ska shoppa medans dom andra går på junibacken och grönan. Så jag borde med andra ord snart krypa ner i säng! Godnatt på er :)



Kortspel i Edsbyn :)


15!!!!!!!



 

Heheh, nu är den här tiden över! Moppe, byxmyndig, hjälmfri och får gå på bio! 15 WIHO!!

20/7

Om två dagar blir jag 15!! Yeah

Idag lunchade jag på stan med Olivia, sedan gick vi runt en snabbis och provade lite kläder. Jag hittade massor, kanske för att jag är pank! Haha. Sen följde jag med mamma och Lars ut till köpis, där jag också prövade en del kläder! Annars har det blivit en hemma dag idag bara! Imorgon är det min sista dag som 14åring! Tänkte skriva om hur det året har varit imorgon! :D

På torsdag på torsdag på torsdag på torsdag 

/ Your Biatch ;)


Det omöjliga tar bara lite längre tid

Det känns ju super bra när man är hungrig och inte kan äta. Men vill man vara fin får man väll lida pin...


Her world goes on



Kärleeeeeeeeek

måndag

Hej vänner!
Idag har jag satt in min tandställning, buhu! Inget jag har sett fram emot alls. Ivarjefall så sitter den uppe i gommen för att den ska typ flytta bak mina kindtänder, och dom har sagt att jag ska ha den i ett halvår. Där efter kommer tyvärr räls.. Just nu läspar jag lite när jag pratar, haha och det känns lite ovant med en sak i munnen. Men jag får hoppas på fina tänder när jag väl är klar!

Senare ska jag sticka iväg till SOS-kiosken och hämta min cykel som förhoppningsvis har stått kvar där hela natten och lämna ett par shorts till Maja! Nu lägger nog jag mig på takterassen ett tag i solen och lyssnar på musik! 

Skååål :)


What'cha gonna do when the club goes lo-o-o-o-o-co

Snart drar jag och Maja till Valbo. Blir vällförmodligen där hela kvällen också! Puss


sjukt vacker



Kristen Stewart


23.06

Har varit en super mysig dag med min nya söta bekantskap Sofia, vi kikade runt på stan och jag kom hem med en body lotion och både hon och jag köpte koftor på Gina Tricot för 49kr styck. Sen satte vi oss och fikade på Coffeehouse by George och satt och pratade hur länge som helst innan vi gick upp till min mamma och kissa för att sedan ta cykeln hem till min pappa där vi bara tog det lugnt. Nu har jag satt på fläkten, musik och sitter och äter vattenmelon och nektarin. Tummen upp för denna kanon dag! :)


En av koftorna jag köpte.


I Made It - Kevin Rudolf ft. Lil' Wayne & Jay Sean & Birdman (Cash Money Heroes)

 


Rhodos 2010

 
Middag första dagen

 
40-åringen!

 
Gänget i gamla stan i Rhodos stad

 
Sistahs!


På något torg där


Restaurang, kolla colan. Något kissis efter den ;)


Men då ska vi inte tala om ölen...


Agnes, farfar och jag


Kvällen!


Faliraki Waterpark, gjorde illa mig ganska mycket där dock..


Vid poolen


På sniskan på balkongen


YATZY!


Min Henna-tatuering som försvann på en gång..


Hade stenar i trosorna! Hahaha


Agnes, jag och Ronja från Köping i vitt!


Hotellrummet


Blev en liten rand i alla fall, haha


Sjukt sköna massagestolar


Nu ska Snövit åka hem igen..

Lite bilder från Rhodos resan, har inte gjort om dom eller något för det orkar jag inte. Det var riktigt roligt där och jag saknar de grymt mycket! Skulle definitivt kunna åka tillbaka inte bara en gång utan flera.



15/7

Idag är det exakt 1 vecka kvar tills jag blir 15! Härligt.

I tisdags var jag ju på Grönan, det var jag, Tilde, Jennika, Albin, Sebbe och Rickard som åkte. Det blev riktigt kul, min mammas kusin Liza jobbar där så vi fick lite saker där gratis. Riktigt roligt blev det! Jag som är så höjdrädd hade kunnat bott i frittfall! Gosh så härlig den är. Kanske var det oxå för att det var så varmt så vela man åka nåt som blåste, haha. Höll mina ögon redan från klockan kvart över sju den dan tills jag slockna någon gång vid ett kanske. Blev en riktigt bra dag!

Igår var jag på Långsand med Julia! Det var riktigt mysigt eftersom det var ett tag sen jag såg henne. Så vi solade, badade och låg och prata. På kvällen åkte jag och Maja ner till sommarkväll och träffade lite folk. Sen fick vi cykelsällskap hem av Martin och Jakob.

Idag skulle jag varit ute och gått med Julia, men jag försov mig haha.. Får se vad jag hittar på senare då, det är ju sol men lite blåsigt. Nu tänker jag lägga mig och sola en stund. Puss på er :)

 
På Arlanda.

Eclipse

''What am I supposed to do when the best part of me was always you''

AASBRA låt dedär! Breakeven med The Script. Here you go a ''tastebit'' --> The Script – Breakeven

Låten har ingenting med rubriken att göra, lyssnade på den nyss bara och insåg att den var bättre än jag tyckt tidigare! I varje fall så var Eclipse sjukt bra, kanske för att boken och är oemotståndligt bra! Och kanske för att jag är kär i Jacob och hans äckligt snygga mage.. Behöver jag ens säga hur snygg han är? Medans alla andra tjejer har kärat ner sig i Rob har jag kärat ner mig i Taylor. Verkligen hela han är snygg, ansiktet, läpparna, händerna, MAGEN. Och inte bara snygg, hur han är. Fast det är mer synd om honom. Men jag kan inte säga att Jake är bättre än Edward i sättet. Jaja,  men filmen var otroligt bra. Bättre än jag trodde.  Dom har fått till det så bra sen dom tidigare filmerna.

Nu ska jag sätta mig och läsa ''Så länge vi båda andas''. Tyvärr vet jag redan allt som händer, nästan allt i varje fall, för min föredetta Twilight galna vän Olivia har gjort sig äran att berätta det för mig. Haha gobit. 

Imorgon åker jag till grönan rätt tidigt, bussen går halv 9. Det blir ett gäng som åker. Ska bli roligt faktiskt. Berättar nog när jag kommer hem. Om jag kommer ihåg så att säga, nu blev det mycket text igen. Pussar :)  

bio

Nu ska jag kila ner på stan för att kika på Eclipse med Olivia och efterlängtade sötnosen Julia! Ciao ;)

Fjärran

Snart åker jag till fjärran med Maja, see you there!

110710

God förmiddag på er!
Snart hoppas jag att familjen ska ta sitt pick och pack och åka iväg till någon strand! Vi är lite sent ute eftersom jag och Agnes ska fira våran pappa klockan fyra. Men men.. Efter vi har varit på 40-årskalas ska jag äntligen, verkligen ÄNTLIGEN, få träffa Maja!!! Hihi längtar :D Nu ska jag borsta tandsingarna och sedan klä på mig. Dunka Dunka!

sommardunk <--- En liten sommarlista som rullar på datorn min, ENJOY!


WIHO!

Som jag har längtat! Imorgon kommer min bästavän hem. Maja Anna Krista Jävla Nilsson har varit borta i en hel månad utan mig! Är inte de förjävligt? Jo, förstår inte hur jag har stått. För nu dan innan hon kommer hem saknar jag henne så sjukt mycket. Saknar att ha henne här, hennes, skratt, när hon pratar, hennes kramar, hennes lukt, fan hela hon! Men imorgon kommer lilla toffeln hem. Kan inte vänta.

Vill bara säga att hon är världens bästa Maja! Jag älskar dig hjärtat ♥

 

Jag kunde verkligen inte visa mitt face på den här bilden, men ni ser ju bara hur kärleksfull hon är ;)

HOFFMAESTRO

Satte nyss på Hoffmaestro, har helt glömt bort att dom existerar men framförallt hur jävla bra dom är! Gah! Blir ju alldeles till mig av ja! Kommer inte ens på något ord ;)

Blev en liten ensamrunda på stan idag, gick runt där alldeles mobbad med solbrillerna på huvudet fast det var molnigt ute.. TYVÄRR så hittade jag alldeles mycket och kläderna bara skrek på mig att jag skulle ta med mig dom hem.. Men jag ska ju på Gröna Lund med lite folk på tisdag. Det ska ju också bli roligt! Nu skulle de verkligen passa bra med lite snälla ögon och ''Kära Pappa jag älskar dig så mycket'' Hihi undra om de hade fungerat!? ;) Men jag fyller ju år den 22e så då kanske jag får med mig hem lite i varje fall. Nu kände jag att det blev lite mycket text. Befinner mig väll vid den här tekniska drogen. Waka Waka!

Hoffmaestro & Chraa – The Storm 

Deras fantastika album! Lyssna :D


Väder

Idag är det ganska konstigt väder här i Gävle soligt fast molnigt, i alla fall ur min syn från fönstret. Inte varit ute än.. I torsdags åkte ju jag och Olivia till min kära gammelmoster på norrlandet. Vi badade(nästan i varje fall), cyklade och bara mös. Igår stannade jag kvar där för Olivia skulle till tandläkaren klockan 10. Det var så sjukt varmt igår plus att jag somnade i solen sen badade i det 15 gradiga vattnet!! Kan ni fatta hur kallt det var? SJUKT. Nu ska jag gå ner och äta lite frukost! Pa pa l' americano amigos ;)

 

Bild från i början av juni.

Oops..

Blev lite fel med rubriken där igår.. Det är ju idag det är tisdag! My bad. Har nyss duschat och ska snart äta frukost, sen bär det av till Olivia. Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se vad den har att erbjuda helt enkelt! Dax för lite fixning nu, ha de bra! LOVE

Tissy Tuesday

Idag har jag varit på tandläkar besök! Vi satte inte gummiringar mellan mina tänder, nu är jag lite i tänderna för de spänner lite. Snart kommer Olivia hit, eller tja.. Hon vet inte om hon ska cykla hit eller till stan.. Vi har inte riktigt bestämt. Men påväg till mig är hon allt! Nu ska jag slänga av mig min bikini och hoppa i nåt gå runt på stan i vänligt! Det bli stan, inte varit där på länge! Vi höres sommarbarn. LOVE



Bild tagen innan Rhodos!

Hemma

..och trött som en svettig bebis!

Men det är så otroligt skönt att vara hemma faktiskt, visst jag saknar Rhodos och Avra Beach like hell. Men ingenting går upp känslan mot när landar på Arlanda eller ser skylten där det står Gävle på eller när man kliver ur bilen och öppnar dörren och slås av HEMMA. Bästa platsen på jorden, eller bästa platsERNA för min del. Nu ska jag snart sova och imorgon väntar tandläkaren, nåt jag fasar över.. Godnatt på er så slänger jag upp lite bilder från Rhodos imorgon och berättar/visar hur härligt jag haft det!

LOVE♥