19 grader

Antingen åker jag tillbaka till Kreta i ett flygplan och tar med mig Olivia och Julia eller så gräver jag mig dit med min spade! Håller på att fundera på vilket!


spö-regn

Hej!

Den här veckan är löjligt hemskt! För det första är det skola, sen spöregnar det verkligen! Idag när jag cyklade hem från skolan såg det ut som att jag frivilligt hade hoppat i galveån eller något sådant. Och så har jag mens den här veckan, kanske förklaringen till att jag varit lite extra sur mot min kära. MEN! På söndag kommer befrielsen, då tar jag mitt pick och pack och åker till Kreta med mamma, mormor, Lena, Liza, Tomas, Olivia, Maja och Cicci för att Liza och Tomas ska gifta sig! Då ska jag bara ligga och tänka på alla där hemma som sitter i skola, hoho!

Har satt in en liten slarvig header, färgen stämmer inte in med varandra riktigt. Men jag hade ju ingen annan så vad ska man göra. Nu ska jag fixa lite att äta, är hungrig! Ikväll ska vi träna på låtarna till bröllopet. Och kanske men in säkert blir det ut och springa oxå. Sedan ska jag deppa lite mer över vädret, nu krampar magen. Puss :)

 

Fräsig bild, mat i Edsbyn ♥


00.13

Jag borde verkligen sova nu, verkligen verkligen verkligen. Men jag kan inte. Går inte. Orkar inte ens försöka. Ingen idé att jag vänder på dygnet heller nästan, åker till Kreta på söndag med Olivia. Längtar!

Dagen blev inte alls som planerad heller, blev inget ut och gå eller vara med Hillborg. Så sista dagen på lovet blev en hemma och kolla på film dag kan man säga. Snart dör datorn och jag får motvilligt försöka sova ändå för att orka upp till skolan imorgon. Det har gått för fort, alldeles för fort. Godnatt på er önskar en trött Elin :)

when i see your face, there's not a thing that i would change



Tycker det är väldigt gullig text i den här låten, tänk att få höra det där :)

Har varit lite off dom senaste dagarna, hänt lite saker och varit borta på kvällarna helt enkel. På dagarna har jag bara varit trött. I fredags var jag på yran med Sofia och igår blev det yran med saknade Tilde. Vi åkte virvelvinden två gånger och höll på att dö av garv. Fan vad kul det var! Kom hem vid tolv någon gång.

Idag följde min kära lillasyster med mig till yran för att kolla på Maja, riktigt duktig min brutta! Efter det åkte Agnes hem och då drog vi till sibylla och åt lunch. Sen åkte vi bara runt på stan och pratade. Kändes välbehövligt!

Imorgon ska jag först ut och gå med Olivia, sen ska jag träffa Hillborg. På kvällen förflyttar jag mig till mamma! Sen blir det att lägga sig i tid för att tagga skolan, yippie. Nu håller jag på att ta hem lite filmer som jag kanske hinner kika på, annars ska jag sova. Natti på er :)




fredag den 13e augusti

Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love

Hej där!

Idag skulle jag egentligen ut och springa ganska tidigt, men jag var för trött och känns inte bra att springa själv just idag av alla dagar. Fredag den trettonde, tänker INTE springa själv idag. Så jag får antingen vänta tills någon kommer hem eller träna något annat helt enkelt!

Ikväll ska jag till sommaryran igen med Sofia. Trevligt trevligt! Nu ska jag fixa klart mina nudlar och sedan äta upp dom, hehe.

Hörs då :D

förvirrad kärring

Hejsan hejsan hejsan :D

Idag har jag suttit inne typ hela dagen, är inge roligt :( Hoppas att jag får med mig Olivia till yran annars blir jag ledsen, nu ska jag nog äta något ivarjefall. Ha en bra kväll :)

Och eftersom jag ändå har så tråkigt kan jag visa vad jag har på mig idag:

Brillerna fick jag när jag tog min lärarexamen 1963!  

 

Linne från gina
Shorts från zara
Armand, klocka, örhängen och ringar.
Om jag drar ut blir det nog converse och min svarta kofta oxå!
Blev lite dagens oufit lixååm. Hihi :)


Makeup not war

Påväg till konsum idag hade jag smink på tröjan istället för i ansiktet!

 


11/8

Hej bloggen!

Idag har jag varit på stan med Olivia bara kan man säga, vi fikade och jag bytte storlek på min ring som jag köpte igår! Tror vi snart ska äta sen kommer Olivia och Jullan hit och kollar på film med mig. Julia åker till Island imorgon och jag har inte träffat henne på länge :( Så jag får rå om henne mycket idag. Har varit en solig och bra dag förövrigt även fast jag somnade halv fyra inatt och var dödstrött när jag vakna.. Puss :) 

 

Köpt igår och hade den på mig idag :)  

Morena

Tom Boxer – Morena - Jag blir glad av den här låten, så den är värd att lyssna på :D

Nu ligger jag i sängen och jag vill gå och sminka av mig och borsta tänderna medans kroppen lever sitt eget liv. Har ställt klockan på elva för att sedan gå ut och gå med mina pinglor! Man måste ju få lite fart på kroppen, kan ju inte sitta bänkad framför datorn hela livet. Sen ska jag tillbringa lite tid med Julia om jag har förstått rätt och kanske träffa Erik en snabbis. Godnatt i alla fall, sov sött :)

 

I wanna rock right now

Orangez – Rock That Body - Radio Edit

Nu sitter man nyduschad i sängen efter en springtur. Det gick väll som de gick, kändes att jag inte sprungit på länge. Ska ner och klämma i mig lite lunch sen ska jag träffa Sofia(!!!!!!!) Vi ska gå på stan och kolla lite, jag ''måste'' köpa lite saker. Vi höres :D




Valbo

Godmorgon people :)

Igår när jag var på stan hittade jag lite saker till mig själv också, kan kanske visa sen om jag får till någon bra bild. Suger fullständigt på de där med foto.. Det blev lite konstigt i Valbo, men till slut träffade jag Sofia och det var superroligt oh skönt! Vi hade massa att prata om så vi satt på hennes altan och bara mös.

Just nu har jag precis ätit frukost och har gått och lagt mig i sängen igen, men jag måste kravla mig till duschen på något vis. Senare ikväll blir de Valbo igen med Maja, CCCC YA :D



Sakna..


11.32

Nu ska jag fixa mig och sen gå ner på stan för att köpa present till Agnes, ikväll blir det nog Valbo! Pussar

7/8

Hej där!

Nu är jag äntligen hemma från Skåne, vi hade de jättemysigt och hann med att kolla film, köra dunken, va på stan, bada i en kohage, hoppa på varandra, gå varann totalt på nerverna, firat Agnes, bita sönder en kudde och bara mysa :) 

Idag har jag firat en av mina tre småsystrar som blev 4 år idag, stooortjej dedär. Hon fick en massa saker, kände igen mig när man var i den åldern och hade ett berg av paket och bara slet upp allt! Härligt, hoppas hon fick en toppen dag gofian ♥

Imorgon firar vi Agnes här hemma i lägenheten så jag och Jullan städade vårat fräsiga rum för ett tag sen, har precis ätit och nu vet jag inte vad som händer. Får väll se vad denna augustikväll erbjuder. Hejdå :)

 

Jag, 4-åringen och 12-åringen! Snart är ni lika stora som mig älsklingar :)